Изработка на сайт с WordPress

Искате ли да имате достъп до съдържанието на сайта си по всяко време, дори от мобилния си телефон? Със система за управление на съдържанието, WordPress се превръща в най-популярната платформа за създаване на сайтове. Изработката на сайт с WordPress може да се случи самостоятелно или с помощта на професионалисти в създаването на сайтове. Уеб Студио Уебис БГ имат опит в разработването на WordPress сайтове с над тридесет индивидуално създадени теми и над двадесет преработени съществуващи теми.

Стартирахме наскоро дейността си в интернет пространството и тепърва ще преоткривате създадените от нас проекти. При изработка на WordPress сайт се стремим да направим максимално лека тема, без излишни товарещи плъгини, която има подходящото SEO оптимизиране. Гъвкавият дизайн е плюс, с който нашите разработчици се справят отлично. Доверете ни се и с най-шантавия дизайн, който досега сте си мислели, че не е възможен на WordPress платформа.

Цени за изработка на сайт с WordPress

Изработка
Изработка на WordPress сайт от 600 лв.
Преработка на WordPress тема от 450 лв.
PSD to WordPress от 400 лв.
Поръчай WordPress сайт
Редизайн
Смяна на отделни елементи *по договаряне
Редизайн на мобилна версия 200 лв.
Лого за WordPress сайт 50 лв.
Поръчай WordPress сайт

Предимства на изработка на сайт с WordPress

Сайт създаден с WordPress може да има много предимства, но някои от тях са основни и емблематични за платформата. Много платформи за създаване на блог са изчезнали, но не и WordPress. От самото начало, от създаването си, той премина от обикновен сайт за блогове към предпочитана и известна платформа за уеб разработка с отворен код.

Удобен за използване

Неслучайно WordPress е най-разпространената платформа за управление на съдържанието. Добавянето на страници и публикации става много лесно и бързо от страничната лента на потребителското табло. Това спестява от добавянето на допълнителен код и намалява времето за редактиране на даден сайт.

Не е нужно да имате познания по HTML, за да добавите изображение в страницата, която пишете. Достатъчно е да добавите файл от съответния бутон над полето за текст. Знаем, че не на всеки му е лесно да се справи с контролирането на цял сайт, затова Уебис БГ ще Ви даде насоки, ако изпитвате някакви затруднения.

Сайт с WordPress

Бърз и сигурен

Екипът от разработчици на WordPress пускат автоматични версии за поддръжка и сигурност на платформата. Обновяват функционалността и предотвратяват нежелани усложнения. Бързият достъп до Вашия WordPress сайт става с отваряне на логин форма, която Ви отвежда до административния панел за контролиране на страници, публикации и плъгини.

Темата, разбира се е бърза, когато е направена без излишен код, който да затормози сайта или Ви обърка с безкрайните полета за въвеждане на информация.

Уебис БГ има едни от най-бързите WordPress сайтове със скорост на зареждане 1 секунда, което е рекорд за този софтуер с отворен код. Независимо дали е блог, бизнес сайт или портфолио, ще се опитаме да има максимално бързо зареждане, което да не е пречка за достъпване от нови потребители.

Изработка на сайт с WordPress

Готов за SEO

WordPress е приятелски настроен към оптимизиране за търсачките. Уеб сайтовете създадени с платформата имат опростени и непроменящи се кодове, което ги прави идеални за индексиране от Google. SEO компонентите на всяка страница могат да бъдат персонализирани, като включвате необходимите ключови думи за индексиране.

Това Ви дава пълен контрол върху класирането на страниците в Гугъл. Готовите плъгини свързани със SEO оптимизацията имат допълнителни критерии, с които да следите качеството на страницата в сайта.

WordPress SEO оптимизиране