Изработка на бизнес сайт

Преоткрийте един нов свят в интернет пространството за Вашия бизнес. Привличането на клиенти от Гугъл става само с изработка на бизнес сайт и добро структурирано съдържание. Много от фирмите се страхуват да започнат онлайн дейност, защото им се вижда скъпо или излишно. Една консултация с Уебис БГ може да Ви покаже процеса на изработка на даден сайт, да Ви разясни функционирането му и да Ви предложи най-разумната цена за направата на Вашия сайт. След като вече имате съществуващ сайт пуснат в Гугъл може да печелите клиенти, докато седите удобно на дивана и си почивате.

Цени за изработка на бизнес сайт

Изработка
Изработка на бизнес сайт от 600 лв.
Преработка на бизнес сайт от 450 лв.
PSD to HTML от 500 лв.
Поръчай бизнес сайт
Редизайн
Смяна на отделни елементи *по договаряне
Редизайн на мобилна версия 200 лв.
Лого за бизнес сайт 50 лв.
Поръчай бизнес сайт

Как Уебис БГ изработва един бизнес сайт

Ако сте решили, че ние сме Вашите хора за изработка на бизнес сайт, то Уебис БГ с удоволствие ще осъществи идеите, които имате и ще реализира проекта Ви. Всеки има идеи и виждания за това как да изглежда сайта, който ще представя дейността му. Дори и да нямате ясна представа, първоначално предоставяме проекта в .JPG формат под формата на снимка, за да добиете представа за дизайна на сайта. Правят се корекции според желанието Ви.

Пристъпва се към изработката на сайта след одобрение на първоначалния изглед. Проекта може да има финални щрихи, след като Ви покажем сайта, качен на примерен домейн, за да може спокойно да разгледате работещия бизнес сайт. Публикуването на сайта става чрез избиране на подходящ домейн и хостинг. Финалът е пускането на сайта за индексиране в Google.

Изработка на бизнес сайт

Заслужава ли си изработката на бизнес сайт?

Досега инвестирали ли сте в реклама на Вашия бизнес? Интернет рекламата е необходима за привличане на повече клиенти, но изисква допълнителна инвестиция. Наличието на фирмен уеб сайт ще направи популяризирането на вашата дейност много по-евтино и се изрязва в еднократна инвестиция. Много са начините за рекламиране в интернет, но един добре структуриран и завършен сайт с добри SEO основи, ще изтласка сайта Ви напред в Google класациите и без излишни пари. Само трябва да имате търпение.

Достъпността до информация за услугите Ви ще е много по-лесна след изработка на бизнес сайт. Дори клиента ще е много по-удовлетворен, ако се запознае първо с бизнеса Ви и после Ви посети на място. Така също може да привлечете клиенти, които не са от същия град. Онлайн сайтът може да бъде посетен по всяко време, затова трябва да имате достатъчно публикувана информация. Ако искате да предоставяте още информация на потенциалните си клиенти, тогава Уебис БГ ще добави и блог секция, за да опреснявате съдържанието и да запазите вашия уебсайт привлекателен и свеж.