Услуги

В Уебис БГ ще намерите няколко вида онлайн услуги, които да помогнат за популяризирането на Вашия бизнес. От изработката на фирмено лого и визитка до създаването на фукнциониращ бизнес сайт, който да представи най-добре услугите и дейността Ви.

Изработка на сайт с WordPress

Накратко WordPress е платформа за самостоятелно редактиране на страници и публикации, без да е нужно да създавате код. Все пак, ще са ви нужни познания по PHP, HTML и CSS, ако искате да създадете своя WordPress тема или може да изберете някоя готова, да я инсталирате и вече ще имате някакви основи, върху които да работите.

А може да се консултирате с Уебис БГ за изработка на WordPress сайт и след много кратко време да имате оптимизирана WordPress тема, изцяло индивидуална според нуждите на Вашия бизнес.

Изработка на сайт с WordPress

Изработка на бизнес сайт

Един фирмен уеб сайт може да носи много положителни ползи за развитието на бизнеса Ви. Особено с покачване на търсенето в интернет, предпочитанията за бързо достигане до информация се променят.

Популяризирането на дейността Ви в интернет отваря нови врати за по-лесно достигане до услугите, които предлагате от потенциалните потребители. Създаването на уеб сайт може да Ви се струва трудно или излишно, но правилно подготвен дизайн и съдържание ще ускорят процеса за намирането на нови клиенти.

Изработка на бизнес сайт

Дизайн и изработка на фирмено лого

Фирмената идентичност е важна част от популяризирането на услугите, които предлагате. С изработката на фирмено лого ще направите голяма стъпка в разпознаване на Вашия бранд. Логото може да преобладава върху рекламни материали, фирмен печат, визитка и да има онлайн присъствие на сайта Ви. Дизайнът на логото трябва да е изчистен, стилен, да има елемент свързан с бизнеса Ви и най-вече да харесвате как изглежда, защото с него клиентите ще Ви разпознават.

Дизайн и изработка на фирмена визитка

Фирмената визитка, както и фирменото лого са важни за изграждането на облика Ви в бизнес пространството. Ние ще Ви изработим визитка с всички необходими данни за предоставяне на контактна информация в събран и оригинален вид. Представете бизнеса си по най-добрия начин с изчистен и елегантен дизайн. Последните фирмени визитки на Уебис БГ може да намерите в страница Проекти.

Преработка на съществуващ сайт

Преработката на съществуващ сайт е пипкава работа, при която функционалността на сайта трябва да се запази. Екипът на Уебис БГ е преработвал много HTML и WordPress теми и е специалист в запазването на основите на сайта. Превръщали сме остарели теми в модерни дизайни, преобразявали сме тесни шаблони в широки, на пълен екран, за да има сайта съвременен вид. Ако имате вече съществуващ сайт и искате само няколко пипвания по цветове, елементи, по-добре изглеждащо меню или да добавите някоя функционалност, може да се свържете с Уебис БГ и да започнете обновяването на сайта.