Проекти

Уебис БГ ще превърне всяка ваша идея в реализиран работещ сайт. Всеки проект е уникален с индивидуална тема изработена по нуждите на клиента. Последните три проекта са изработени изцяло по наш дизайн и виждания. Проектите се харесаха без забележка, някои само със смяна на цвят или снимка. Сега съществуват в интернет пространството и всеки от тях може спокойно да представи дейността си на по-голяма аудитория от хора. Бързо, лесно, удобно и достъпно.

МолиВ Архитекти

www.molivarchitect.bg

Заедно с МолиВ Архитекти обсъдихме дизайна и съдържанието, което трябва да присъства на сайта, за да може да се класира по-добре в Google. Архитекти МолиВ ни предоставиха фотошоп файл с дизайн на началната страница, по която ние от студио Уебис БГ изработихме целия бизнес сайт, за да пасва стилово и цветово според желанието на клиента.

Снимките в сайта са от клиента, а ние подготвихме и оформихме файловете за качването им в хубаво качество, но с редуциран размер. Някои елементи се добавиха на по-късен етап, както и ще очакваме още проекти за допълване на съдържанието.

Beauty Studio „Харизма“

www.studioharizma.com

Beauty Studio „Харизма“ се довери напълно на Уебис БГ за изготвянето на красив и нежен сайт, който да подхожда на уютното и стилно студио за красота. Имаше насоки относно цветове и излъчване на сайта, както и много добре написана информация. Сайтът е с модерен разпънат стил с наблягане на най-важните информации в началната страница. Уебис БГ опрости максимално добавянето на информация и клиентът спокойно може да добавя и редактира продукти.

Допълнителни страници като Промоции са много добре структурирани, за да може да се представи някаква по-специална информация на сайта.

За Beauty Studio „Харизма“ създадохме и Блог, за да може да разказва за различните процедури прилагани при нейната дейност. Като допълнение ни потърсиха, за да добавим лента с последните 3 публикации от блога, които да се виждат постоянно и да са лесно достъпни.

Агроаптека Гуава

www.guava-agro.eu

Агроаптека Гуава имаше празен домейн почти една година. Довериха ни се да прехвърлим домейна и да изработим бърз и лек информационен сайт, който да покаже кои са те и с какво се занимават. Менюто е добре видимо, както телефон и адрес за бърз достъп. Начална страница включва кратка информация, главни секции с които се достъпват страници оформени с налични продукти, често задавани въпроси, които може да са свързани със запитвания на клиенти или как да се ориентират в сайта.

Агроаптека Гуава разполага с няколко страници с удобен изглед за разглеждане на наличния им асортимент. За запитване сме сложили директен бутон към facebook страницата на сайта. В контакти формата на запитванията изпраща имейл до предпочетен работещ имейл адрес. Добавена е и функционираща карта за лесно намиране на локацията.

Механа Старата Къща

www.mehanastaratakashta.com

Направете сайт, за да успеете да привлечете повече клиенти. Дори и той да е със съдържание от 2 страници, ще можете да го представите пред всеки и по всяко време. Сайтът Механа Старата Къща представя в умело подбрана информация интериор, меню и отдих в няколко кратки страници. По желание на клиента има общо представяне на менюто, но то може да бъде изнесено цялото или само отделни специалитети. При този сайт е наблегнато на уюта и мястото, което да посетите. Представен е в топли и тъмни цветове в унисон с интериора.

Best Car Recovery

www.bestcarrecovery.co.uk

Визитки

Уебис БГ предлага изготвяне на визитка и лого за Вашата фирма или дейност. Всеки проект отново е уникален с дизайн, който да Ви подхожда и отразява по най-добрият начин. Представете себе си чрез изчистена визитка и стилна визия, която ще достави информацията, от която се нуждае получателят и.

Индивидуални дизайни

Уебис БГ изпълнява и индивидуални поръчки свързани със създаването на дизайн. Един от последните дизайни е свързан с изработката на тетрадки с различни рисунки от деца. От нас се изискваше да проявим креативност в измислянето на подходящи цветове, съчетание на елементи и засилване на качеството на предоставените ни снимки. След това се свързахме с печатница, която да реализира дизайните ни на хартия. Получиха се прекрасни тетрадки със спирала, корица с гланциран финиш и задна част с релефен картон.