За нас

Уебис БГ стартира наскоро дейността си в интернет пространството. Екипът ни е с повече от 4 години опит в разработването на сайтове за нуждите на клиенти от различни сфери. Предлагаме изработка на сайт чрез WordPress платформа, чрез която ще можете лесно да управлявате своя сайт. Нямате дори лого? Не се притеснявайте. Уебис БГ ще изготви за Вас лого според нуждите и вижданията, които имате. Визитка, няма проблем, защото и това ще изготвим за Вас.

Какви сайтове може да се изработят с WordPress

Бизнес сайт

Бизнес сайтът Ви ще е по-бърз и по-лесен за използване. Ще бъде представен в модерен и стилен дизайн с наблягане върху важните елементи.

easy usage

Блог

Мислите, че започването на блог е трудно? Не и ако Уебис БГ не ви помогне с изготвянето на дизайн и насоки в пълноценно използване на всички функции.

logo, business card

Портфолио

Работата Ви ще е представена по най-добрия начин. Темата ще бъде изготвена изцяло във Ваш стил и ще можете да управлявате сами какво да качвате.

logo, business card

Онлайн Магазин

Изготвяне на онлайн магазин с WooCommerce. Лесно управление на поръчки, добавяне на продукти и управление на плащанията.

Ако не желаете WordPress сайт, Уебис БГ ще изготви семпла тема и на HTML/CSS. Темите, които правим са 100% уникални и изцяло изработени от нас. Вие ще ни дадете насоки какви елементи и цветове харесвате, а ние ще направим всичко възможно, за да бъде успешен проекта и да останете доволни.

Преди започване на проект нашият екип ще Ви предостави снимка в .JPG формат, за да се уверите, че изработения сайт ще покрие изцяло изискванията Ви. Стараем се сайтовете да са на най-високо ниво, да са в крак с тенденциите и най-вече да са удобни за потребителите.

След обстойно разглеждане на сайта представен на снимка, ще имате възможност за промяна на някои елементи, позициониране, цветове и други елементи, които не са покрили очакванията Ви. Дори и да не сте сигурни в първия момент, нашият екип ще Ви предложи да разгледате вече работещия сайт и тогава да прецените кое не ви допада.

Времева линия за изработка на един сайт

1

Визуализиране

Представяне на проекта в .JPG формат. Правят се корекции по желание на клиента.

2

Изработка

След одобрение на дизайна се пристъпва към изготвяне на сайта.

3

Финални щрихи

Показване на сайта в готов вариант и качен на примерен домейн, за да може клиента спокойно да разгледа работещия сайт.

4

Публикуване

Избиране на хостинг и домейн за прехвърлянето на сайта. Пускане за индексиране на сайта в Google.

В случай че първоначалния изглед и промените по него са готови се преминава към изготвянето на сайта при наш инкогнито домейн. Когато се завърши проекта Вие ще имате възможност да видите сайта си в действие без да е публикуван в Google. Ако няма промени, всичко е наред и харесвате това, което виждате пристъпваме към избирането на хостинг и домейн. Възможно е предварително да сте избрали домейн или да имате вече такъв и само да се качи сайта на него.

Отново ще има преглеждане на сайта, за да се уверите, че всичко е както сте си го представяли. И готово. Вашият сайт е онлайн! Всеки може да го види и достъпи. Не забравяйте, че ще измине малко време преди търсачката да индексира Вашият сайт.

Каквито и въпроси да имате Уебис БГ ще Ви отговори възможно най-бързо. Очакваме Вашето запитване!